2-1 Mağlubiyet sonrası Ahmet Hoca'dan flaş açıklama!

2-1 Mağlubiyet sonrası Ahmet Hoca'dan flaş açıklama!
29 Eylül 2020

TFF 1. Lig’in 3. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Altınordu karşılaşması konuk takımın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda konuşan Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, “Boluspor camiasından özür diliyorum” dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, kırılma anlarında çok net pozisyonlarının olduğunu ancak 2 iç saha maçından da sahadan mağlup ayrıldıklarını belirterek, “Bugün bizim için gerçekten kazanacağımıza çok inandığımız bir maç olarak başladık. Yediğimiz golün karşılığını vermemize rağmen çok da pozisyon bulmamıza rağmen sahadan mağlup ayrılıyoruz. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeyi öğrenmemiz lazım, kolay gol yememeyi öğrenmemiz lazım, oyuna giren arkadaşlarımızın katkılarının bu derece az olmaması lazım. Kırılma anlarında çok net pozisyonlar var ama işin özü de 2 iç saha maçında da mağlup olduk. Şu odaya bir sevinçle gelmiş halimiz olmadı. Cumartesi günü Giresun’la oynayacağız. Buradaki hatamızı telafi ederek milli maç arasına sağlıklı bir şekilde girmemiz gerekiyor. İnşallah hafta içi de eksik olan bölgemizle ilgili transferimizi de gerçekleştirirsek çünkü o bölgeyle ilgili çok canımız yanıyor. Oyunun belli bölümünde belli derecede arkadaşlarımızı kullanıyoruz. Bu sorunu da çözersek bir adım daha iyi oluruz diye düşünüyorum. Boluspor camiasından da özür diliyorum. Oyuncularım bugün kazanma adına çok istekliydi. Son dakikalarda varlarını yoklarını ortaya koyup beraberliğin yetmeyeceği aslında sakin ve sabırlı olup ligin uzun olduğunu unutmamaları gerekiyordu. Bu 3 maç içerisinde hiç kazanamamanın verdiği psikolojik etkiyi içeri aksettiremedik. Rakip de girdiği pozisyon golle sonuçlandırınca buradan üzgün bir şekilde haftayı tamamlamış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış

  • Muhittin Başarır29 Eylül 2020 - 10:44
    Hoca biz farklı bir maçmı izledik yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik diyorsun hangi pozisyon doğru düzgün oyun yok orta saha yok defans kurgusu yok ileriye top gitmeyince forvette yok iki pas yapamayan rezil bir takım seyrettik hele iki tane Muhammet vardı takımda birini orta sahaya koymuşsun 3 top geldi 3 ünüde kaptırdı 60 dakika oyunda tuttun sol bek muhammet sol bekmi sol açıkmı belli değil ileri çıkıp geri gelmiyor ondan boşalan yeri dolduran yokkısacas
  • Ali29 Eylül 2020 - 13:38
    Ayağında top tutan Muhammed'i çıkardınız. Poepon'un ayağına top değmedi 30 dakika boyunca.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.