49 yaşında koronavirüse yenik düştü

49 yaşında koronavirüse yenik düştü
29 Temmuz 2020

Bolu'da organize sanayi bölgesinde bir fabrikada işçi olarak çalışan 49 yaşındaki kadın koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Uzun süredir organize sanayi bölgesinde bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan 49 yaşındaki Ayşe Sarpkaya koronavirüs nedeniyle İzzet Baysal Hastanesi Köroğlu Ünitesinde yoğun bakımda tedavi altındaydı. 

Uzun süre yoğun bakımda kalan Ayşe Sarpkaya maalesef koronavirüsten kurtulamayarak hayatını kaybetti. 

Evli ve 2 çocuk annesi olan, çok yakın zamanda ise bir torunu olduğu öğrenilen Ayşe Sarpkaya'nın ölümü büyük üzüntü yarattı.

4 yorum yapılmış

  • Leyla 29 Temmuz 2020 - 23:53
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versın rabbim inşallah son olur inşallah bizlere ders olur da insanlarımız kurallara uyar da birdaha Canlar yanmaz
  • Bir anne30 Temmuz 2020 - 12:09
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim ailesine sabırlar versin genç yaşlı demeden ölümler çoğalıyor ve bokumjzda malesef çok yüksek ve biz insanlara düöen görevimiz kurallara uymak sevdiklerimizi ailemizi düşünüyorsak dikkatli olmamız lazım
  • Aynen kurallara uymak şart!!!!30 Temmuz 2020 - 12:14
    Kurallara uymanız şarttır
  • Sevim Yerlikaya30 Temmuz 2020 - 15:00
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah rabbim bütün yakınlarına sabır versin.kurallara uyalım

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.