Ahmet Taşyürek gidiyor mu kalıyor mu?

Beypiliç Boluspor'da 5 haftada alınan 1 puan sonrasında beklentileri karşılayamayan ve camiadan sert eleştirilerin hedefi olan Ahmet Taşyürek alınan Tuzlaspor mağlubiyeti kredisini fazlasıyla tüketti.

Ahmet Taşyürek gidiyor mu kalıyor mu?
18 Ekim 2020

Kırmızı beyazlı temsilcimiz Beypiliç Boluspor ligde Tuzlaspor karşılaşması ile birlikte Ligin 5 haftasında aldığı 1 puan ile umutları adeta körelmeye başlarken camia alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası adeta isyan etti. 

Ekibimiz Beypiliç Boluspor'da alınan bu son mağlubiyet sonrası yönetim içerisinde de Ahmet Taşyürek ile yolların ayrılması gerektiği konuşulurken Bolu Gazetemize ulaşan bilgilerin Taşyürek'in sabah Bolu'dan ayrılacağı ve Beypiliç Boluspor takımımız ile ilişkisinin kesileceği öğrenildi. 

Yeni Hoca Kim Olacak?
Kırmızı beyazlı ekibimizde Ahmet Taşyürek ile yolların ayrılmasından sonra  haftaiçi oynayacağı Balıkesirspor karşılaşmasında yeni teknik direktörün maçı tribünden izleyeceği ve o maça ise takımı Alt yapı ekibinin hazırlayabileceği öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.