AK Parti küskünleri DEVA'da mı toplanıyor

AK Parti küskünleri DEVA'da mı toplanıyor
30 Kasım 2021

Geçtiğimiz günlerde uzun süre AK Parti İl Yönetimlerinde görev yapan, yine AK Parti Belediye Meclis Üyeliği yapan Nadir Gürkan Yetkin AK parti'den istifa ederek DEVA Partisi İl Başkanı olarak görevine başlamıştı.

Yetkin'in bu hamlesinden sonra AK Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi, Milletvekili aday adayı ve 2004-2009 tarihleri arası İl Genel Meclis üyeliği yapan Jeofizik Mühendisi Reşat Ateş'de AK Parti den istifa ederek DEVA Partisine katıldı. Bolu Gazetesinin edindiği bilgiye göre Reşat Ateş bu ay içerisinde DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı olarak atanacak.

Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren DEVA Partisi İl Başkanı Gürkan Yetkin, "Bu hafta içerisinde yönetim kurulu listemizi genel merkeze sunacağız. Tahminimden çok fazla ilgi gördük. Biz teklif götürmeden gelip bize katılmak isteyenler var. İlçelerde de çalışmalarımız son aşamaya geldi. Tüm teşkilatlarımızla yakında Bolu halkının karşısına çıkacağız" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.