AK Parti'de sıkıştırılmış kongre takvimi başlıyor

AK Parti'de sıkıştırılmış kongre takvimi başlıyor
8 Ocak 2021

AK Parti, Kovid-19 salgını nedeniyle iki kez ara vermek zorunda kaldığı büyük kongre takvimine yeniden start veriyor. Şubat ayı sonuna kadar tüm illerde kongreler tamamlanmış olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ele alınan ve kesinleştiği belirtilen takvim uyarınca kongreler 13 Ocak'ta başlayacak ve Şubat ayı sonuna kadar içlerinde Bolu'nun da bulunduğu tüm il kongreleri tamamlanacak.

Bolu'da mevcut il başkanı Nurettin Doğanay'ın yeniden il başkanı olmasına kesin gözüyle bakılırken, bir gurup muhalif ismin Doğanay'a karşı liste hazırlığı içerisinde olduğu fakat yeterli desteği alamadığı kulislerde konuşuluyor.

SEÇİMLER İÇİN İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR

İl başkanı Nurettin Doğanay'ın kongre sonrası hemen genel ve yerel seçimler için yoğun bir tempo içine gireceği için bu tempoyu kaldırabilecek isimleri listeye aldığı öğrenildi. Partinin tecrübeli isimleri ile genç isimlerini yönetime alarak seçim çalışmalarına hız verecek olan Doğanay'ın listesini şekillendirmeye başladığı öğrenildi.

1 yorum yapılmış

  • Mert1 Mart 2021 - 09:38
    AKILLI AHIRLAR MUTLU İNEKLER

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.