AK Partili başkanlardan ‘Evinde kal Bolu’ klibi

30 Mart 2020
AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından koronavirüse yönelik farkındalık klibi hazırlandı. AK Partili Başkanların yer aldığı klipte “Evinde Kal” mesajı verildi. Sosyal medyada yayımlanan klip, AK Parti Bolu Merkez İlçe Balkanı Kazım Konak’ın; “Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs Kovid 19’a karşı birlikte hareket etmeliyiz. Görünmez bir düşman ile karşı karşıyayız. Panik yapmadan tedbirli olmak zorundayız. Evinde Kal Bolu” konuşmasıyla başlıyor. Klipte; Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa, Mengen, Gökcesu, Karacasu, Seben, Kıbrıscık, Mudurnu, Taşkesti ve Göynük AK Parti Teşkilatlarının Başkanları koronavirüse karşı yapılması ve dikkat edilmesi gereken noktaları anlatarak, kendi ilçelerindeki vatandaşlara ‘evinde kal’ çağrısı yapıyor. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ’ın da kadınlar ve gençlere yönelik çağrısı bulunan klibin sonunda ise AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için lütfen evde kalalım. Açıklanan tedbirlere dikkatle uyalım. Ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak verelim; "Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!" Evde Kal Bolu” ifadeleriyle vatandaşlara sesleniyor. Hazırlanan klip hakkında açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Covid-19 koronavirüse karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletçe mücadele veriyoruz. Bir an bile gevşeyemeyiz. Salgın bitene kadar tedbirleri aksatamayız, kuralları esnetemeyiz. Birlikte başaracağız” dedi. Klip, AK Parti Bolu İl Başkanlığının resmi Facebook sayfasından paylaşıldı.

1 yorum yapılmış

  • Geredeli mehmet27 Mayıs 2023 - 20:58
    Yarın Amarika destekli Kasetci Kemala fetoya PKK ya Hadepe yer yüzünde ne kadar kasetcinin destekcisi var ise Osmanlı Tokat'ın yiyecekler dünyada duymayan kalmayacak kasetci mutfağına gönderilecek kirletmiş olduğu siyaset kurumu ondan kurtulacak durmak yok yola devam Dünya lideri Erdoğan

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.