Ali Babacan, Başkan Özcan'a ağır sözlerle yüklendi

Bolu’da aday tanıtım toplantısına katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Başkan Tanju Özcan'a ağır sözlerle yüklendi. Babacan, " Şaka kılıfına girmiş türlü cümlelerle kadınlara laflar sıralayanlar burada" dedi.

Ali Babacan, Başkan Özcan'a ağır sözlerle yüklendi
10 Şubat 2024

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Bolu Belediye Başkan adayını tanıtmak için düzenlenen programa katılmak üzere kente geldi. Babacan, parti otobüsüyle kent turu atarak vatandaşları selamladı. Partisinin il başkanlığı binasında konuşan Babacan, DEVA kadroları olarak sahada olduklarını açıkladı.  

Bolu'nun tüm sorunlarına hakimiz

DEVA Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Nadir Gürkan Yetkin, “Ben yola çıkmadan önce hepinizin bildiği gibi, dostlarımın da dediği gibi ‘Bolu 3’ten büyüktür’ dedik. Bu sloganla yola çıktık. Ben şunu çok iyi biliyorum. Sizler de beni tanıyorsunuz. Belediyecilik anlamında ne yapılması gerektiğini en iyi bilen kişilerden biriyim. Bu noktada Boluluların sevgili hemşerilerim hiç merak etmesinler. Bolu’nun tüm sorunlarına hakimiz” dedi. 

Şaka kılıfına girmiş türlü cümlelerle kadınlara laflar sıralayanlar burada

Tanju Özcan’ın söylemlerine ve yaptıklarına değinerek açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bolu'dayız bir tarım kentindeyiz, bir sanayi kentindeyiz. Bolu'da gerçekten yok yok. Tavuk çiftlikleri burada, buğday burada, şu burada, patates burada. Kayak merkezleri burada. Abant Gölü, Yedigöller, Gölcük Tabiat Parkı, tabiat harikası aklınıza gelebilecek ne kadar güzellik varsa hepsinin Bolu'da örnekleri var. Bakın arkadaşlar başka şeylerde buradaki işte bütün bu anlattıklarım maalesef sıfırlıyor, yok ediyor. Şaka kılıfına girmiş türlü cümlelerle kadınlara laflar sıralayanlar, burada. Bir dizideki sahneye yetişme telaşına kapılıp görevini unutanlar burada. Siyasi ihtiraslarını, şahsi gündemlerini Bolu halkından önemli görenler burada. Ayrımcı zihniyetini, güzel şehrimiz Bolu'ya boca edenler burada. Ama endişeye mahal yok çünkü bizler de buradayız. Çünkü arkadaşlar DEVA'nın kadroları burada. Tarımıyla, sanayisiyle, üretimiyle konuşulana kadar buradayız. Biz Bolu sadece Türkiye'de değil, dünyada turizmiyle konuşulana kadar buradayız. Değerli arkadaşlar, yerelde çözümler üreteceğiz herhalde” ifadelerini kullandı. 

Babacan, konuşmasının ardından Bolu Belediye Başkan Adayı Nadir Gürkan Yetkin’i partililere tanıttı. 

1 yorum yapılmış

  • Mengenli10 Şubat 2024 - 22:12
    Gülen yüzlü resim çok güzel olmuş. İnşallah seçim sonucu da güzel olur ve Bolumuzun dertlerine deva olur.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.