Anneler istedi Demirkol söz verdi

Ak Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol ziyaret ettiği kadın çalışanların kendinden istediği kreş talebini seçilir seçilmez yerine getireceğine söz verdi.

Anneler istedi Demirkol söz verdi
2 Şubat 2024

Bolu’da yerel seçimlerden önce saha çalışmasında vatandaşlar ile bir araya gelen Muhammed Emin Demirkol en önemli projelerinden bir tanesini paylaştı. Organize sanayide çalışan kadınları ziyaret eden Demirkol özellikle çocuğu olan çalışan kadınların kreş isteğine duyarsız kalmadı.

Çocuklarınız, geleceğimiz bizlere emanet olacak

Gerek özel sektörde gerekse devlet dairelerinde çalışan annelere müjde veren Demirkol; “Geleceğimizin teminatı yavrularımızın rahat bir şekilde büyümeleri en büyük önceliğimiz. Ancak çalışan anneler babalar aile yakınları aile fertleri ya da aile büyükleri şehrimizde değiller ise çocuklarımızı tanıdıklarına ya da komşularına bırakıyorlar. Biz bunun önüne geçmek için bir çalışma başlatacağız. Çocuklarımızın hem etüt hemde rahatça zaman geçirebilmeleri adına hem de yemek öğünlerini rahatça yapabilecekleri merkezlerimiz hazırlanacak. Servis imkanı da sağlayacağız. Ailelerimiz mutlu bir şekilde çalışırken ülkemize milletimize hizmet ederken çocuklarımız da huzurlu olacak” dedi.

Nöbetçi kreşler, etüt merkezleri olacak

Demirkol açılacak kreş ve etüt merkezlerinin akşamları, hafta sonlarıda hizmet vereceğini, özellikle vardiyalı çalışanlar ve mesaiye kalanlar içinde bunun çok önemli olduğunu ifade ederek, "Kreşlerimiz etütlerimiz nöbet sistemiyle çalışacak. Gece vardiyasında çalışan annelerimiz var, mesaiye kalan annelerimiz var. Asıl sıkıntı o zaman yaşanıyor. Biz bununda fizibilite çalışmasını yaptık. Bu konuya hassasiyet gösteriyoruz. Annelerimiz rahat nefes alacak. Çocuklarımız sosyal bir ortamda büyüyecek ve gelişecekler" dedi. 

1 yorum yapılmış

  • Bolulu2 Şubat 2024 - 10:24
    Bu tür işler, merkezi hükümet tarafından, Milli Eğitim vasıtasıyla yapılabilirdi. Şimdiye kadar nerede idiniz. Bolunun geleceği için, hangi partiden olursa olsun, seçilecek başkanın, merkezi hükümetle uyumlu çalışması gerekir.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.