Anonsla vatandaşı aşıya davet ediyor

1 Temmuz 2021

Aşılama çalışmalarına ara vermeden devam eden Bolu İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri, cadde ve sokaklarda bir elinde mikrafon bir elinde hopörler vatandaşları aşı olmaya davet ediyor.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, aşılama oranını arttırmak için caddeye indi. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekibinde görevli Hemşire Emine Özdağan, İzzet Baysal Caddesi’nde mikrofon ve hoparlör ile dolaşarak aşılarını yaptırmaları için vatandaşlara çağrı yapıyor.

Cadde boyunca yürüyen Hemşire Emine Özdağan, “İl Sağlık Müdürlüğü tarafından COVİD-19 aşılarının uygulanabilmesi için stantlarımız kurulmuştur.  Kardelen Meydan’ında ve Bolu Belediyesi önünde stantlarımıza bekliyoruz. Her iki aşımız da vardır. Sağlığın başı aşıdır, her işin başı da sağlıktır. Randevu almaya gerek yoktur. Aşı olalım. İlerleyen günlerde maskelerimizi hep birlikte çıkartalım” şeklinde anons ederek, vatandaşları aşı olmaya davet ediyor.

Yine Bolu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde aşılama çalışmalarına devam eden ekipler de stantlarda ve sahada vatandaşlarla birebir görüşerek onları aşı olmaya ikna ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.