Atanan o isim belli oldu!

Atanan o isim belli oldu!
19 Ekim 2020

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Osman Kazgan'ın kendi isteğiyle tayin istemesinin ardından, boşalan Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Oğuzhan Kurt atandı.

2017 yılının Şubat ayında Bolu'ya atanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Kazgan kendi isteği üzerine tayinini Kocaeli’ne düz mühendis kadrosuyla yapılmıştı. Kazgan’dan boşalan Bolu Şevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine bakanlık tarafından Oğuzhan Kurt atandı.

Oğuzhan Kurt Kimdir?

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü 1976 yılında Ordu İli, Akkuş İlçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Anadolu’nun çeşitli illerinde tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden 1996 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını Gebze İleri Teknoloji Enstitüsü’nde tamamladı. Çevre Bakanlığı'nda Mühendis olarak memuriyetine başladı. 2004-2007 yılları arasında Orta Karadeniz Kalkınma Birliği'nde (OKAB) Proje Denetçisi olarak görev yaptı. Sinop Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nde Mühendis ve 2010-2011 yıllarında İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2011-2012 yılları arasında Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

2012-2020 yılları arasında Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapmıştır. 2020 Ekim ayı itibari ile Bolu Çevre ve Şehircilik il Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış

  • Hasan Kudal 20 Ekim 2020 - 08:25
    Boluda adam kalmadımı, orada çalışan düzgün güvenilir işini iyi yapan arkadaşlar var onlara ayıp değil mi. Hayırlı olsun

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.