Bahçe Mobilyaları artık Onurlu Yapı Markette

Bahçe Mobilyaları artık Onurlu Yapı Markette
1 Haziran 2021

Sadece Bolu'nun değil bölgenin sektöründeki en büyük ve seçkin firmalarından biri olan Onurlu Yapı Market Bahçe ve Balkon Mobilyaları bölümünü hizmete açtı.

1977 yılında 100 m2 Nalburiye Dükkanı olarak kurulan; üçüncü kuşak firması olan Onurlu Yapı Marketleri 44 yıldan itibaren günümüze kadar bahçe, banyo, boya, dekorasyon, demir, elektrik aydınlatma, elektrikli el aletleri, hırdavat ve nalburiye, ısıtma soğutma, inşaat, iş sağlığı ve güvenliği, kapı ve pencere, kırtasiye, kişisel bakım, mutfak, oto, oyuncak, seramik, tesisat ve züccaciye alanlarında 45 bin ürün çeşidiyle faaliyetini sürdürmektedir.

Onurlu Yapı Marketleri 4.700 m2 kapalı satış alanı, 15.000 m2 depolama alanıyla Batı Karadeniz’in En büyük yapı marketi olma özelliğinin yanında 70 personeliyle Bolunun adeta bacasız bir fabrika niteliğinde. 

YÜZLERCE ÜRÜN ÇEŞİDİ VAR

Bir bahçenin konfor bakımından ilk ihtiyaçlarından biri olan bahçe oturma grupları yüzlerce çeşidiyle Onurlu Yapı Market Güvencesi ile satışa sunuldu.

İster açık bahçelerde, ister kış bahçelerinde, ister balkonlarda olsun kişiye uygun tarz, renk ve fiyatta bahçe sandalyeleri, masaları ve her çeşit oturma gruplarını Boluluların ayağına getiren Onurlu Yapı Market'in bahçe mobilyaları bölümünü mutlaka ziyaret edin.

Ayrıca uzanıp rahatlayabileceğiniz sağlam hamak çeşitleri istediğiniz boyut, renk ve şekillerde Onurlu Yapı Markette satışa sunulan ürünler arasında.

Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi No : 138 adresinde hizmet veren Onurlu Yapı Market haftanın 7 günü hizmet vermeye devam ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.