BAİBÜ'ye akademik personel alımı yapılacak

BAİBÜ'ye akademik personel alımı yapılacak
17 Kasım 2020

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından çeşitli fakülte ve bölümlere 22 akademik personel alınacağına ilişkin ilan yayımlandı.

Resmi Gazete’nin 17 Kasım 2020 tarihli sayısında yayımlanan ilana göre; BAİBÜ Diş Hekimliği Klinik Bilimler Bölümü’ne 2 doktor öğretim üyesi; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’ne 1 profesör; Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü’ne 1 profesör, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü’ne 1 profesör, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü’ne 1 profesör, Özel Eğitim Bölümü’ne 1 profesör, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’ne 1 doçent; İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü’ne 1 profesör, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü’ne 1 doçent; İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’ne 1 profesör; Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü’ne 2 profesör, 2 doçent, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü’ne 2 doçent; Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne 1 doçent; Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim Tercümanlık Bölümü’ne 1 doçent; Ziraat Fakültesi Yaban Hayatı ve Ekolojisi Yönetimi Bölümü’ne 1 profesör, 1 doçent; Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Bölümü’ne 1 doçent alınacak.

Başvuru yapacak adaylar; istenen belgeler ve alım yapılacak ana bilim dalı ve diğer özel şartlar ile ilgili tüm bilgileri Resmi Gazete’nin 17 Kasım 2020 tarihli sayısında yer alan ilan metninden edinebilecekler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.