Bakan Çavuşoğlu, Güner’i tebrik etti

Bakan Çavuşoğlu, Güner’i tebrik etti
27 Mart 2021

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 24 Şubat tarihinde gerçekleşen AK Parti Bolu 7. Olağan İl Kongresi İl Başkanı olarak göreve başlayan Suat Güner’e bir kutlama mesajı göndererek, başarı dileğinde bulundu.

Çavuşoğlu tarafından Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e gönderilen kutlama mesajında; “Değerli Başkanım, Sizi ve Yönetiminizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. AK Parti Ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde ülkemizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz. Türkiye, istikametini kendi belirleyerek, kendi kararlarıyla hareket ederek, sahada ve masada güçlü olmayı sürdürecek. Bu durum bizi karamsarlığı sürüklemek yerine birbirimize daha da kenetleyecek ve Milletimizin birlik olma duygusunu daha da pekiştirecek. Tüm engellemelere rağmen, Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma mücadelesini sürdüreceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dış politikamızı, şanlı tarihimizden, mukaddesatımızdan ve milletimizden aldığımız bu güçle şekillendirecek ve yolumuza devam edeceğiz. Her anlamda daha güçlü, daha genç ve daha inançlıyız. İnşallah Sizlerin ve Teşkilatlarımızın enerjisi, azmi ve heyecanıyla 2023 hedeflerimize ve ötesine kararlılıkla koşacağız. Bu duygularla bir kez daha şahsınıza ve yeni seçilen Yönetiminize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, başarılarınızın katlanarak artmasını temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.