Bakın Bolu'dan kim kaç oyu aldı

CHP'nin hafta sonu yapacağı kurultay'da Bolu'da yönetim kurulu üyelerinin nabzını tutmak için oylama yapıldı. Parti binasında yapılan oylamada il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri oy kullandı.

Bakın Bolu'dan kim kaç oyu aldı
2 Kasım 2023

Gazeteci Caner Güngör'ün haberine göre Pazartesi günü parti binasında il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan 58 kişi kurultayda aday olan Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu isimlerini oyladı.

İl ve ilçe yöneticilerinden oluşan 58 kişinin 34 tanesi Kemal Kılıçdaroğlu 24 tanesi Özgür Özel dedi. İlçelerin ise genel olarak Özgür Özel ismine oy kullandığı öğrenildi.

2 yorum yapılmış

  • Hasan 3 Kasım 2023 - 08:05
    Kılıçdaroğluna oy verecek CHP li kardeşim hangi başarısından dolayı oy vereceksin 65 yaşındayım bundan sonra Kılıçdaroğlu bu partinin başına tekrar seçilirse partimden ve sandıklardan tamamen uzak duracağım bu bir çok CHP linin görüşü
  • olmaz4 Kasım 2023 - 08:37
    Kafam karıştı.Değişimci diye sandığımız il ilçe yönetimleri verdikleri oylarda samimi iseler bu etiketiniz hiç bir işe yaramaz.hatta eskilerdende daha kötü sonuçlarıda beraberinde getirir.Blok liste oluşturularak gelenlerin geçmiş dönemde atanmışlardan farkı olmayacağı kanaatı uyanmıştı .Yanılmayacağım ve bunlardanda bir cacık olmayacak demekki.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.