Başkan dedikodularla ilgili konuştu

Başkan dedikodularla ilgili konuştu
23 Kasım 2021

Geçtiğimiz günler emeklilik dilekçesini veren Bolu Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Özgüneylioğlu ile ilgili 'dayak yedi evden çıkamıyor' dedikodularına Belediye Başkanı Tanju Özcan çok sert cevap verdi.

Belediye'de düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin bu yönde çıkan dedikodularla ilgili görüşlerini sormaları üzerine Başkan Özcan, "Hayretle ve nefretle izliyorum. İsmail benim yıllardır yol arkadaşım. Uzun yıllar beraber yürüdük. Milletvekili iken danışmanlığımıda yaptı. Uzun süredir emeklilik gündemindeydi. Emeklilik dilekçesini verdi. Akabindede kovid oldu. Dayak yemiş bilmem ne. İşte adamın kovid raporu. Böyle bir alçaklık olur mu ? Adam hasta ölüm döşeğinde evinde. İsmail Özgüneylioğlu'nu dövecekler benim haberim olmayacak. Böyle bir dünya var mı ? Adam evinde yatıyor. Ciğerlerine inmiş. Utanmadan benim Özel Kalem Müdürlüğü personelimle ilgili yalan ve iftira haberler yapılıyor. Bugün personelim geldi eşleriyle birlikte bu haberleri yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler. Gereği yapılacak" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.