Başkan Özcan baba ocağına çay ocağından dönmüş

Başkan Tanju Özcan'ın çay ocağı çalışanlarını dalga konusu yaptığı paylaşımından sonra kendisininde özellikle seçim dönemlerinde tepsi tepsi çay dağıttığı fotoğrafları elden ele dolaşmaya başladı.

Başkan Özcan baba ocağına çay ocağından dönmüş
16 Mayıs 2024

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Adliyesi’ne giderek çay ocağı görevlisiyle fotoğraf çektirip bu fotoğrafı sosyal medya hesabından siyasi rakipleriyle dalga geçmek için paylaşmıştı. Çay ocağında çalışmak, çaycılık yapmak ayıpmış gibi bir algıya giren başkanın bu hareketine vatandaşlar büyük tepki göstermişti.

Paylaşımında çay ocağı görevlisinin AK Parti’nin adayı Muhammed Emin Demirkol olduğunu yazan Özcan, "Bugün adliyede yerel seçimlerde yarıştığım AK Parti’nin Bolu adayını gördüm ve derin düşünceye daldım. Seçimlerden önce ben ‘baba ocağına’ geri döndüm, seçimden sonra da AK Parti’nin Bolu adayı Adliye’nin çay ocağına, MHP’nin Bolu adayı da Ankara’daki Ülkü Ocağına geri döndü. İşte hayat böyle bir şey" ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Tanju Özcan'ın kibir dolu bu paylaşmından sonra özellikle seçim dönemlerinde Özcan'ın gittiği kahvehane gibi yerlerde eline tepsi alıp seçmenlere çay dağıttığı fotoğraflar çaycılar arasında dolaşmaya başladı. Çay ocağı çalışanları 'Başkan Tanju Özcan meğer çay ocağından baba ocağına dönmüş" diye yorum yaptılar.

2 yorum yapılmış

  • Faruk16 Mayıs 2024 - 23:06
    Peki o paylaşımı Tanju başkan neden sildi madem dekanlı gibi yazdı arkasında dursaydı ya
  • Mustafa17 Mayıs 2024 - 09:48
    Bir ironi yaptı, onuda eline yüzüne bulaştırdı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.