Başkan Özcan: Yasal olarak imkan vermiyorlar

Başkan Özcan: Yasal olarak imkan vermiyorlar
12 Ocak 2021

Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, pandemi döneminde dükkanlarını kapatan kahveci ve çay ocağı esnafına maddi yardım yapmak istediklerini ama yasal olarak imkanları olmadığını ve imkan aradıklarını söyledi.

Bolu Belediye Meclis Toplantısı ocak ayı 2. oturumu gerçekleşti. Oturumda konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, pandemi döneminde dükkanlarını kapatmak zorunda kalan çay ocağı ve kahvehanelere yardım yapmak için yasal dayanak olmadığını ve yasal bir imkân aradıklarını söyledi. Başkan Özcan, “Kahveci esnafının durumu içler acısı. Maalesef 7244 sayılı yasa bize kahveciler ile ilgili hiçbir imkân vermedi. 3 tane kahveci kiracımız var. Onlardan da kira almıyoruz. Onlara bir kaynak yaratabilmemiz için yasal bir dayanağımız olması lazım. Ahmet Fidan da cumhurbaşkanına çağrıda bulundu. Ben 57 kere aradım. Bana dönmeyip sana dönerse herhalde kahrımdan giderim” ifadelerini kullandı.

Haber: Adnan KARABULUT

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.