Başkan Özcan'ı aratıp aday olmayacağını söyledi

Başkan Özcan'ı aratıp aday olmayacağını söyledi
1 Ağustos 2020

Boluspor olağanüstü kongreye giderken başkan adaylığı için adı kulislerde sıkça geçen eski başkanlardan Savaş Abak aday olmayacağını müdürüne telefonla aratarak Belediye Başkanı Tanju Özcan'a söylettirdi.

Bolu Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre bayram öncesi Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve birkaç iş adamı yemekte buluştular.

Yemekte başkan adaylığı için isimi geçen Savaş Abak'a Belediye Başkanı Tanju Özcan her konuda destek olacağını, kulübün reklam gelirlerini arttırması için kapı kapı dolaşacağını, belediye olarakta ne gerekiyorsa yapacağını taahhüt etti.

Görüşmede Savaş Abak eski başkan Necip Çarıkçı'nın da bir bedel ödemesi gerektiğini, kulüpten alacağını almamasını, kendisininde arkadaşları ile 5 milyon TL'yi Boluspor'a bağışlayacağını söyledi.

Bunun üzerine Başkan Tanju Özcan bu konuda kendisinin birşey yapamayacağını fakat kongreden sonra Çarıkçı'dan kulübe bağış isteyeceğini söyledi.

Görüşmeler bu çerçevede tamamlandıktan sonra Savaş Abak arkadaşları ile görüşüp kararını vereceğini söyledi. Bayram arefesinde Başkan Özcan'ın tüm bu taahhütlerine karşın Savaş Abak'ın müdürü Başkan Tanju Özcan'ı arayarak Savaş Abak'ın aday olmayacağını söyledi.

2 yorum yapılmış

  • Taraftar1 Ağustos 2020 - 15:46
    Çarıkçı’nın Boluspor’u getirdiği kötü mali durum ortada. Savaş Abak yönetiminin bıraktığı borçsuz Boluspor’u bugün tam olarak açıklanamayan bir borçla bırakıp gitmesinin bir bedeli olmalıdır. Son genel kuruldan sonra artan borçlar ve Boluspor’un bulunduğu konum ortadayken Çarıkçı Boluspor’u zor bir durumda bırakıp gidecek.
  • Bildiğim4 Ağustos 2020 - 00:10
    Parayı duyunca düşman dost olur..Adı anılmayacak kişilerin adını söyletirler

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.