Başkan Özcan'ın testi pozitif çıktı

Başkan Özcan'ın  testi pozitif çıktı
12 Eylül 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sabah antikor testi yaptırdığını ve test sonucunda daha önce COVİD-19 virüsü hastalağını  geçirdiğini ve atlattığını açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, makamında düzenlediği basın toplantısında, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Tanju Özcan, bu sabah hastanede antikor testi yaptırdığını test sonucunda önceden korona virüsüne yakalandığını ve  atlatmış olduğunu, söyledi. 

Öyle Bir Hastalık Ki Kimin Geçirip Geçirmediği Belli Değil

Gazetecilere yaptığı açıklamada Başkan Özcan, “Öyle bir hastalık ki, kimin geçirip geçirmediği belli değil. Ne zamandır aklımdaydı, bu sabah hastaneye gittim ve antikor testi yaptırdım. Kovid hastalığını öncesinde geçirdiğim ortaya çıktı. Ben, bu hastalığı geçirmişim, ne zaman geçirdim onu dahi bilmiyorum. Benim gibi hiçbir belirti göstermeden bu hastalığı atlatan insanlar var. Bizim kaygımız; yaşlı ve kronik hastalara göre sağlıklı bir bireyin Covid’den zarar görme ihtimali çok daha az. Bizim gibi insanların, bu testleri düzenli yaptırıp, eğer virüsü taşıyorsa bulaştırmaması önemli. Başından beri bunları söylüyoruz” şeklinde ifade etti.

1 yorum yapılmış

  • Bilal Arslan14 Eylül 2020 - 16:38
    Bize antikor testi yapmiyorlar. Nerde yaptıracağız

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.