Başkan Tanju Özcan 'büyüh ihtimalle dönüyorm' dedi

Bolu Belediye Tanju Özcan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "9 Ekim’de büyük ihtimalle partiye dönüyorum" idaelerine yer verdiği bir paylaşım yaptı.

Başkan Tanju Özcan 'büyüh ihtimalle dönüyorm' dedi
3 Ekim 2023

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ihraç kararını yargıya taşımış, 2 Ekim'de CHP avukatının savunma vermemesi nedeni ile ihraç kararının iptali davası 9 Ekim'e ertelenişti.

Başkan Özcan dava öncesi yaptığı sosyal medyada bir paylaşım yaparak "9 Ekim’de büyük ihtimalle partiye dönüyorum… Ben attım, sen atma" ifadelerine yer verdi.

Başkan Özcan bu paylaşımının hemen ardından bir paylaşım daha yaparak, "Biraz önce esprili bir tweet attık, ama görüyorum ki konu anlaşılmamış. 9 Ekim günü, partinin aldığı ihraç kararının iptali davasının karar günü. Bir hukukçu olarak tahminim, partinin ihraç kararının iptal edileceği yönünde. Bu kadar mücadele etmemin sebebi; şu anki yönetiminde 10 Aralıkçıların, Sorosçuların cirit attıkları CHP’yi bu mevcut yönetimden kurtarıp, Atatürk İlkeleri doğrultusunda yürümesini isteyen milyonların direnme azmini güçlü tutmak içindir." diye yazdı. 

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.