Başkan Tanju Özcan'ın attığı bu tweetler Özgür Özel'e mi ?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesaplarından çok dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Özcan'ın paylaşımlarında eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu referans göstermesi ise bir o kadar dikkat çekti.

Başkan Tanju Özcan'ın attığı bu tweetler Özgür Özel'e mi ?
6 Haziran 2024

Dün yapılan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkan seçildiği Türkiye Belediyeler Birliği kongresi sonrası, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan ince mesajlar gönderdi.

Özcan yaptığı ilk paylaşımında verilen sözlerin tutulmasının öneminden bahsederek, "Verilen sözler önemli, ama tutulmayanlar da en az o kadar önemli…hep not alırım…bazıları değiştin mi diye sorar hale geldi…Dün ne isems bu günde aynıyım, yarın da aynı kalacağım! Hiçbir söylemimden taviz yok! Taviz vermek veya verilen sözden dönmek acizliktir zira! O da bizim kitap ta yazmaz!" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nu referans gösterdi

Özcan hemen bu paylaşmının ardından bir mesaj daha yayınladı. Özcan'ın attığı bu tweette eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketleyip referans göstererek, "Az önceki tweet te bilardo deyimi ile çok ince görmüşüm…Türkiye’de ne kadar Atatürk düşmanı ,terör örgütlerinin temsilcileri ile ortak hareket eden ne kadar SİYASİ, TARİKAT ve cemaatçi varsa liderini önemsemeksizin çakarım gider! Nokta! Referansım@kilicdarogluk"  ifadelerini kullandı.

Benim benim partimde de liyakat, emek önde olmalı

Özcan üzerinde durduğu konuyla alakalı son yaptığı paylaşımda ise, "Soruyorsunuz? Diyelim bari,benim partimde de liyakat, emek önde olmalıdır?Elbette başarı bir çıtadır.Yadsınamaz! İlkelerimizi kabul ederek gelsinler! Ama lütfen hiç bir imkanı olmaksızın 22 yaşında baba ocağının bacasını tüttürmeye çalışanları ,bu gün, o tarihlerde ülkü ocağı bacası tüttürmeye çalışanların yanında önünü ilikletmeyin!" dedi.

Bilindiği üzere Başkan Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.