"Başkanın hiç sevmem" dediği isim konuştu

"Başkanın hiç sevmem" dediği isim konuştu
14 Nisan 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatlerinden biri olan Organik Yöresel Ürünler Pazarı projesinin ihalesini "benim özel hayatımda hiç sevmediğim" dediği Nadir Gürkan Yetkin almıştı. Nadir Gürkan Yetkin, "proje bittikten sonra başkan beni hem çok sevecek hemde teşekkür edecek" dedi.

Haber : Caner Güngör

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın önem verdiği projelerin başında gelen ve Paşaköy Kavşağı’na yakın bir noktada yapılacak olan Organik Yöresel Ürünler Pazarı ihalesine 7 firma katıldı ve ihaleyi Bolu firması olan Nadir Gürkan'a ait Yetkin Tasarım Mimamarlık Mühendislik firması almıştı.

Bolu Pazarı isiminin verileceği Organik Yöresel Ürünler Pazarı projesinin yer teslimi yapılırken harfiyat çalışmaları bu hafta başlayacak.

'BAŞKAN HİÇ SEVMEDİĞİM BİRİ' DEDİ

Başkan Özcan, proje hakkında bilgi vererek "Organik ve Yöresel Ürünler pazarımızın ihalesini Bolulu bir arkadaşımız aldı. Teklifi sınır değerinin altındaydı. Açıklamasını aldık. Tatmin olduk. Kendisi ile sözleşme imzaladık. Bu arkadaşımızda benim özel hayatımda hiç sevmediğim Nadir Gürkan Yetkin. Ama hak etti ihaleyi aldı. Oda beni sevmiyor. İhaleyi alan AK Partili, MHP’li diye bakmıyoruz. En iyi teklifi kim veriyorsa ihaleyi ona veriyoruz. Yakında başlanacak inşaat, Bolu’da mimari olarak çok farklı bir yapı olacak. Burada sadece kooperatifler olacak. Türkiye’nin meşhur kooperatiflerinden bir tanesi gelecek. Yani bir peynir kooperatifi olacak rakibi olmayacak. Ama fabrika satış mağazası gibi olacak. Yine bizim kooperatifimize ait de iş yerleri de olacak" dedi.

PROJE BİTİNCE HEM SEVECEK HEM TEŞEKKÜR EDECEK

Projenin ihalesini alan Nadir Gürkan Bolu Gazetesi'ne yaptığı açıklamada; "Yer teslimi yapıldı. Bu hafta içerisinde harfiyat çalışmasına başlıyoruz. İşin teslim süresi 280 gün. Fakat biz projeyi daha erken teslim etmeyi hedefliyoruz. Biz Bolu firmasıyız ve bu memleketin çocuğuyuz. Her manada güzel bir işçilik sergileyerek projeyi hayata geçireceğiz. Başkanımızla eskiye dayanan bir hukukumuz vardır. 'Ben onu sevmem oda beni sevmez' demiş. Ben başkanımızı severimde saygıda duyarım. Ama şuna eminim başkan Tanju Özcan proje bittikten sonra beni hem çok sevecek hemde teşekkür edecek" dedi.

3 yorum yapılmış

  • Mengenli15 Nisan 2021 - 13:07
    Çok güzel bir cevap. Tebrikler Yetkin.
  • Bolulu vatandaş15 Nisan 2021 - 15:00
    Hepimizin ortak paydası Boluya hizmetidir. Belediye Başkanının Nadir Bey hakkında söylemi pek hoş olmamış. Siyasetçilerimizin biraz daha sevecen ve herkesi kucaklayan tutum içinde olmaları daha doğru olur.
  • MSKYSR19 Nisan 2021 - 12:03
    Başkan latife yapmıştır

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.