Beşiktaşlılar geleneği sürdürüyor

Beşiktaşlılar geleneği sürdürüyor
1 Mayıs 2021

Bolu Beşiktaş taraftarları, Bolu Çarşı bu bayramda da çocuklara bayramlık kıyafet alarak çocukları sevindirdi.

Bunu gelenek haline getiren Bolu Beşiktaş taraftarları ve Bolu Çarşı adına konuşan Görkem Altındağ, "Ne yer, ne gök nede dünyanın türlü hali bir çocuğun tebessümünden, gülüşünden daha değerli olamaz.

Neredeyse her bayram öncesinde bayramlık almak, bayramın ilk günü yeni kıyafetleri giyme titizliği, hatta alınan kıyafetleri başucuna koyarak uyumak... Tüm bunlar bir çocuk için çok tatlı heyecanlardır. Bir de bu tatlı heyecanları hiç yaşamayan, yaşayanları mahzun bir şekilde bir köşe de mahallesinde sokağında seyreden çocuklar var. İşte o çocukları mutlu etmek bulmak tespit etmek amacımızdır.

Aslında Beşiktaş, çarşı taraftar grubu olarak bu tür yardımları ihtiyaç sahiplerine Türkiye’deki bütün il,ilçe bölge Beşiktaş taraftar oluşumları yapmaktadır. Türkiye’de taraftar oluşumlarının lokomotifi olan Çarşı bir taraftar grubu olmaktan fazlasıdır. Eğitim, öğretim, kütüphane, okul olarak girmediğimiz köy okulu, köy, şehir kalmamıştır

Bizler her zaman. Bolu Beşiktaş çarşı ailesi olarak pusulamızı vicdan olarak belirledik. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü her daim güldüreceğimize ant içtik" şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Bjk2 Mayıs 2021 - 14:17
    Bizim muhallede 3yetim var arkadaşlar ulaşsın madem

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.