Beyazıt Öztürk sokağı için önerge verecek

8 Nisan 2021

Türkiye'nin en ünlü şovmenlerinden Beyazıt Öztürk instagram hesabından sık sık Bolu'da doğduğu evin görüntülerini paylaşarak komşularına selam gönderiyor. Beyaz'ın bu paylaşımları binlerce kişi tarafından beğeniyor.

HABER : Caner Güngör

Babası polis memuru iken 1969 yılında Bolu'da Tabaklar Mahallesi Şahin Sokak 4 nolu evde dünyaya gelen Beyazıt Öztürk İnstagram hesabından doğduğu evin görüntülerini sık sık paylaşıyor. Mahallede oturanlar ile halen ilişkisini sürdüren Beyazıt Öztürk programlarında sık sık Bolu'da dünyaya geldiğini de belirtiyor.

Beyazıt Öztürk'ün bu paylaşımlarından sonra CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cevat Çatladı sokağa Beyazıt Öztürk Sokağı isimi verilmesi için önerge vereceğini açıkladı.

Çatladı, "Beyazıt Öztürk kişiliği ile herkesin beğendiği taktir ettiği birisi. Ve sık sık Bolu'da dünyaya geldiğini söylüyor. Özellikle annesi her sene Bolu'ya gelerek eski komşuları ile halen görüşüyor. Ben Beyazıt Öztürk'ü Bolulu olarak görüyorum ve her fırsatta Bolunun reklamını yaptığına şahit oluyorum. İsminin bu sokağa verilmesi için önerge vereceğim" dedi.

8 yorum yapılmış

  • Ercan8 Nisan 2021 - 14:49
    Bence super olur.herkesin sevdiği bir kisilik boluya deger katar.
  • İbrahim kıymaz 8 Nisan 2021 - 21:54
    Çokta önemli idin ne faydan var boluya
  • H. Cahit Yılmaz 8 Nisan 2021 - 23:08
    Beyazın yayınladığı ev Karamanlı mah. Şen sokakta değil Tabaklar mah. Şahin sokakta 4 nolu evdir. Beyaz yaşlaşık 8 yıl önce bu evi ziyaret ettiğinde kaydı kendisi yapmış olabilir. Evin rengi ve görüntüsünde değişiklik olmadı. O günleri bu evde yaşayan ve bugün evin sahibi olarak bu düzeltme ilgilenenlerin ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
  • Mehmet Karakaya9 Nisan 2021 - 16:21
    Beyazid Ozturuk Karamanli değil Tabaklarmah Sahin sokakta dogmustur annesi Nurten teyze ile geldiginde ailece o ev ziyaret edildi
  • Mehmet Ay 9 Nisan 2021 - 20:35
    Bence güzel fikir inşallah kabul edilir
  • Akdaşlı11 Nisan 2021 - 17:52
    Güzel bir girişim. Hemşehrimiz ses sanatçısı Safiye Soyman Aktaş Semerkant Mahallesinde oturmuş.Mahalle arkadaşları var. Sanatçının ismi mahallenin uygun bir yerine verilebilir. İlgililere duyurulur.
  • Gocca Bolulu21 Nisan 2021 - 12:33
    yanlış ev orada doğmadı büyük cami mahallesi parti sokak da doğmuştur.
  • Nuray7 Kasım 2021 - 08:32
    Çocukları terör ve baskıdan korumaya çalışan öğretmeni linç etmelerine destek verdi. Ne kadar övunse azdir.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.