BioNTech aşısı Bolu'da yapılmaya başladı

BioNTech aşısı Bolu'da yapılmaya başladı
2 Nisan 2021

Koronavirüse karşı toplumsal bağışıklığın sağlanabilmesi için sürdürülen aşılama programı kapsamında, aşı randevusu sırasında tercih eden vatandaşlara BioNTech aşısının birinci dozu Bolu'da uygulanmaya başladı.

Bolu Gazetesinin aldığı bilgiye göre 3 bin 500 adet gelen BioNTech aşısının birinci dozu Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılmaya başladı.

Sağlık Bakanlığınca belirlenen grupta olan 60 yaş üzeri vatandaşlar, eşleri ile birlikte ve risk grubunda olan Morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, Down sendromu olanlar ile immün supresif tedavi alan vatandaşlar, SINOVAC yada BIONTECH aşısı tercihini yapıp MHRS web, MHRS mobil, ALO 182, e-Nabız, Aile Hekimleri veya Hastanelerden randevu alarak aşılarını yaptırabilecekler.

Tüm vatandaşlarımız, COVID-19 Aşısı ile ilgili her türlü bilgi ve danışmanlık için COVID-19 Danışma Merkezi 0374 275 30 43’ü arayabilirler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.