Bir babanın okul çantası isyanı

Bir babanın okul çantası isyanı
7 Ekim 2021

Korhan Varol Öztürk isimli veli 5. sınıfa giden çocuğunun okul çantasının ağırlığını tartarak adeta isyan etti. 8 kilo gelen okul çantasının ağırlığı nedeniyle çocuğunda omirilik eğriliği başladığını söyledi.

Son dönemde veliler çocuklarının okul çantalarının ağırlığından şikayetçi. Dolu bir okul çantasının kaç kilo geldiğini göstermek için çocuğunun çantasını baskülde tartan veli Korhan Varol Öztürk çantanın 8 kilo geldiğini sosyal medya hesabından yayınladı.

10 yaşında bir çocuğun her gün sırtında 8 kilo yük taşımasına isyan eden baba Korhan Varol Öztürk, "Bu yaşta bir çocuğun sırtına 8 kilo yük yüklenir mi. Çanta ağzına kadar dolu. İçinde devlet kitapları, ek kaynak kitapları, defterler, kalemler var. Bir çanta ortalama 8 kilo geliyor. Bu çocuklarımıza resmen işgence. Benim çocuğumda bu ağrlıktan dolayı omiriliğinde eğrilik başlamış. Bu eziyete bir son verilmeli" dedi. 

2 yorum yapılmış

  • Yasemin9 Ekim 2021 - 19:05
    Bende katılıyorum devletin kitapları yetersizdiyerek aldiriyorlar sonra çocuklar zorlanıyorlar. Bence bu kitaplara devletin bir çözüm üretmeli. .
  • Başak 11 Ekim 2021 - 11:55
    Benim çocuklarım sınıf dolabına bırakırlardı çok agır oldugu için ögretmenleride izin verirdi böyle bir çözüm olabiliyor

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.