Bizim İsmail 'Tanju bey' diye seslendi

Bolu Milletvekili İsmail Akgül yaptığı açıklamada 'Tanju bey' diye seslendiği Belediye Başkanı Tanju Özcan'a sert uyarılarda bulundu. Akgül, " "Büyüksu deresinin kirletilmesinin en büyük sebebi Bolu Belediyesidir." dedi.

Bizim İsmail 'Tanju bey' diye seslendi
30 Eylül 2024

Belediyenin arıtma tesisinin arıtmadan Büyüksu Deresine deşarj ettiği atık suyun kokusu neredeyse komşu illerden hissedilir oldu.

Arıtma tesisine giren günlük 100 bin ton civarındaki atık suyun 70 bin tonunun arıtılmadan dereye verilmesine Bolu Milletvekili İsmail tepki göstererek, "Büyüksu deresinin kirletilmesinin en büyük sebebi Bolu Belediyesidir. Godomanlardan alınan gayri resmi vergiler sayesinde Bolu Belediyesi hem arıtmanın sağlıklı çalışmasını sağlamaktan aciz, hem de firmalara eyvallah etmektedir." dedi. 

Titre kendine gel

Milletvekili Akgül açıklamasında ilginç bir iddiada bulundu. Özcan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olma hayali kurduğunu ifaden Akgül, "İzmaritleri toplaman takdir edilir lakin içme suyumuz ne halde. Gölköy'e gelen atık suları kontrol ediyor musun dediğimiz de bizlere masal anlatıyorsun sayın Bolu belediye başkanı. Titre kendine gel Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım hayalleriyle Bolu belediyesini unutma" şeklinde konuştu.

Şaka mı yapıyorsun anlamadık

Bugün vatandaşların ayrıştırıp çöp bidonlarına attıkları evsel atık ve geri dönüşüm çöplerinin Belediyenin çöp toplama merkezinde aynı yere dökülerek birleştirildiği görüntüleriyle kamuoyuna yansımıştı. Bu görüntülerede değinen Akgül, "Sayın Bolu Belediye Başkanı kaynakta çöpleri ayrıştırın diye bizlere sesleniyor!! Çok güzelde sayın başkan sen bu çöpleri sonra niye atık toplama merkezinde birleştiriyorsun Vatandaşa mı ızdırap oluyorsun yoksa şaka mı yapıyorsun anlayamadık." dedi.

Tanju bey...

'Sen bir daha ki dönemi rüyanda görürsün Tanju bey' Özcan'a seslenen Milletvekili İsmail Akgül, "İşçiyi işten çıkar. Ülkücülere yada sadece MHP Milletvekilinin gönderisini beğenenlere mobing yap, sonra ben Bolunun evladıyım diye gez. Hadi ordan sosyal medya belediyecisi" ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.