BOLU AK PARTİ TEŞKİLATI 80 BİN MASKE DAĞITTI

BOLU AK PARTİ TEŞKİLATI 80 BİN MASKE DAĞITTI
24 Nisan 2020

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in Ankara'dan tedarik ettiği maskeler Bolu'da AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak tarafından muhtarlara teslim ediliyor.

Bakan Yardımcısı Fatih Metin 60 bin maske daha gönderdi. Bolu'ya gelen maske kolilerini sırtlanan İl Başkanı Doğanay ve İlçe Başkanı Konak mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek ihtiyacı olan maskeleri muhtarlara teslim ediyorlar.

Konuyla ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Covid 19 ile mücadelemize destek vermek amacıyla kıymetli muhtarlarımız aracılığıyla halkımıza bu süreçte en çok ihtiyaç duyulan maskelerin dağıtımına Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak ile devam ediyorz. Aktaş Mahallesi Muhtarımız İsmail Usta'ya, Gölyüzü Mahallesi Muhtarımız Mustafa Sağlam'a, Karacaağaç Mahallesi Muhtarımız Kamil Pekyaman'a, Kuruçay Mahallesi Muhtarımız Mehmet Epçim'e, Sağlık Mahallesi Muhtarımız Murat Çakır'a, Kültür Mahallesi Muhtarımız Cengiz Bulut'a, Salıbeyler Mahallesi Muhtarımız Mehmet Karaman'a, Sarıcılar Mahallesi Muhtarımız Hüseyin Yıldırımer'e, Alpağutbey Mahallesi Muhtarımız Kerem Güngör'e, Alpağut Mahallesi Muhtarımız Sema Bostancı'ya, Yaşamkent Mahallesi Muhtarımız Mehmet Özdem'e, Umutkent Mahallesi Muhtarımız Nuray Akmaz'a, Kılıçaslan Mahallesi Muhtarımız Volkan Türk'e, Dağkent Mahallesi Muhtarımız Muammer Özkan'a, Sandallar Mahallesi Muhtarımız Niyazi Teke'ye ve Kasaplar Mahallesi Muhtarımız Burhan Cahit Eşit'e maskeleri teslim ettik. Ayrıca kendileriyle hem Covid 19 ile mücadelede ilimizde yaşanan süreç hakkında istişarelerde bulunduk.

FATİH METİN'E TEŞEKKÜR

Öte yandan AK Parti Bolu İl Başkanlığı olarak dağıtığımız maskelere ilave olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı değerli hemşehrimiz Sayın Fatih Metin'in de 60 bin adet maske hediye etmesiyle birlikte Bolu'ya dağıtacağımız sayı 80 bin adet olmuştur.

Her zaman olduğu gibi bu süreçte de Teşkilatlarımıza verdiği destek için Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin'e teşekkürlerimizi sunuyorum" şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış

  • Abdul kadir ozkapu24 Nisan 2020 - 15:20
    80 bin maske dağıldı diyorsunuz biz köyde maske falan görmedik lütfen birazda köylere uğrayın bizler 65 yaş ustüyuz
  • ali25 Nisan 2020 - 15:23
    Bence az demişler milyonları desinler. kimse maske görmedi .
  • Mehmet25 Nisan 2020 - 22:05
    Sümer mahallesi üvey evlatmı da dağıtmadınız. Yoksa seçimdeki oy dağılımına göremş dağıtıyorsunuz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.