Bolu Belediyesi Akdeniz ve Ege'de...

Özellikle Akdeniz ve Ege Bölgelerimiz başta olmak üzere ülkemizin birçok yerinde çıkan orman yangınları sonrasında Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri de yangınlara müdahale için yola çıktı. Ekiplerimiz Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangının sönd

Bolu Belediyesi Akdeniz ve Ege'de...
1 Ağustos 2021

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla, Manavgat’ta çıkan orman yangınına müdahale için yola çıktı. Ekiplerimiz, günlerdir kontrol altına alınamayan ve tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğan yangının söndürülmesi için çalışacaklar.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ekipleri yolcu etmek için Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü binasına giden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Ege ve Akdeniz bölgelerimizde son günlerde meydana gelen orman yangınları tüm ülkemizi olduğu gibi Bolu Belediyesi olarak bizleri de çok büyük bir üzüntüye boğdu. Bizler yangınların başlaması ile birlikte bölgede bulunan belediye başkanları ve başkan yardımcıları ile sürekli irtibat halindeydik. Yardım istenmesi halinde özellikle Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimizi bölgeye hemen gönderebileceğimizi belirtmiştik. Böyle bir talep geldi ve arkadaşlarımız hemen hazırlıklarını yaptılar ve yangın bölgesine doğru yola çıkıyorlar. Bizler itfaiye müdürlüğü olarak bölgedeki yangınların söndürülmesi için var gücümüzle çalışacağız. Ben arkadaşlarıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.