BOLU BELEDİYESİ OKULLARA 40.000 MASKE DAĞITTI

Bolu’da 2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla, Bolu Belediyesi okullarda ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.

BOLU BELEDİYESİ OKULLARA 40.000 MASKE DAĞITTI
15 Eylül 2021

Korona virüs ile mücadele de vatandaşlara desteğini sürdürmeye devam eden Bolu Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte ilde bulunan 94 okula tam 40 bin maske dağıttı.

İlkokul, ortaokul ve liselerden oluşan Merkeze bağlı 94 okulda toplam 40 bin maske dağıtıldığını belirten Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Beykoz, “Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılında bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ülke olarak korona virüs ile mücadelemizi sürdürürken sevgili öğrencilerimizden ricam rehavete kapılmadan maskelerini takmaları ve hijyenlerine dikkat etmeleridir. Başkanımız Tanju Özcan’ın talimatıyla Bolu Belediyesi olarak Merkez’e bağlı 94 okulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz için 40 bin maske dağıtımı gerçekleştirdik. Her zaman Bolu halkının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.