Bolu patatesinin büyük hasadı başladı

Sözleşmeli üretim yaparak tarım üreticisine nefes aldıran Boltat Dondurulmuş Gıda A.Ş Golden Fries markası Bolu'da patates hasadına başladı. Fabrikaya akın akın patates yüklü traktörler geliyor.

Bolu patatesinin büyük hasadı başladı
3 Eylül 2024

Sözleşmeli üretim yaparak tarım üreticisine adeta can veren  Boltat Dondurulmuş Gıda A.Ş Golden Fries markasıyla Bolu'nun meşhur patatesinin hasadına başladı.

Sözleşmeli üretime büyük ilgi gösteren Bolu çiftçisi ise halinden son derece memnun. Fabrikaya akın akın patates yüklü traktörler gelirken firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Bektaş, yapılan hasatlarda verimin çok yüksek olduğunu dile getirdi.

Bektaş yaptığı açıklamada, "Yöremizin çiftçilerine destek veren firmamız Bolumuzun çiftçilerinden çok memnun. Görüyoruz ki çiftçilerimizde firmamızdan memnun olarak hasatlarını başlattılar. Ülkemizdeki fiyat dengesizliklerinin tek çözümü sözleşmeli üretimin olduğunu söyleyebilirim. Sözleşmeli üretim ile hem üretici çiftçilerimiz zarar etmiyor hemde emeğinin karşılığını zamanında alıyor. Hemde firma istikrarlı üretim yaparak hammadde tedariğini sağlıyor. Yani iki tarafında kazanacağı bir sistem. Bu sistemin ne kadar başarılı olduğunu ise burada gözler önüne seriyoruz." diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.