Bolu polisi şüphelenip aradı: Üzerinde bakın neler buldu

Bolu’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından tutuklandı.

Bolu polisi şüphelenip aradı: Üzerinde bakın neler buldu
24 Ekim 2023

Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Hareketlerinden şüphelendiler

Yapılan çalışmalar çerçevesinde şüpheli hareketler sergileyen M.B., şehir merkezinde polis ekipleri tarafından durduruldu. M.B.’nin üzerinde ve eşyalarında aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda 106,44 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yaptığı düşünülen M.B., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.B., çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.