Bolu turizmi masaya yatırıldı

Bolu turizmi masaya yatırıldı
8 Temmuz 2020

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediye Başkanlığı Basın Sözcüsü Rasim Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a makamında ziyarette bulundu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile çekildikleri hatıra fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediye Başkanlığı Basın Sözcüsü Rasim Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Bodrum’daki turizm ile ilgili bilgi aldı karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Sıcak bir sohbet ortamının yaşandığı ziyarette Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu’dan bahsetti Bodrum hakkında merak ettiklerini sordu, turizme kazandırmaya yönelik projeler konuşuldu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da selamını ileten Özdemir, Aras’ı Bolu’ya davet etti.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir,  “Ülkemizin turizm cennetlerinden Bodrum’un gelişmesinde ve tanıtılmasında büyük katkıları olan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’ı ziyaret ederek hem Başkanımızın selamlarını ilettim hem de turizm ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için Sayın Aras’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye'nin en özel coğrafyasının iklim, kültür ve tarih zenginliğinden söz etti  ve başkan yardımcısı Rasim Özdemir’e teşekkür etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.