Bolu'da avcılar 2 azılı domuzu vurdu

Bolu'da Tekkedere köyünde çiftçilerin tarlalarındaki mahsüllere büyük zarar veren 2 domuz avcılar tarafından vuruldu. Azılı olarak tabir edilen domuzun tanesinin ağırlığı 350 kilo olarak tartıldı.

Bolu'da avcılar 2 azılı domuzu vurdu
12 Eylül 2024

Bolu'da Tekkedere ve civarındaki köylerdeki çiftçilerin başına bela olan 2 azılı domuz köylüler tarafından vuruldu.

Ekili alanları adeta talan eden ve çiftçiye büyük zarar veren azılı olarak tabir edilen 2 domuzun peşine düşen bölgedeki avcılar gece saatlerinden itibaren pusuya yattılar. Tarlaların başında nöbet tutmaya başlayan köylerdeki avcılar domuz avı sezonun açılmasıyla birlikte 2 azılı domuzu vurmayı başardılar.

Tanesi yaklaşık 350 kilo gelen 2 domuzun başında poz veren köylüler, "Domuzlar ürünlerimizi talan ettiler. Büyük zarara uğradık. Uzun zamandır bu 2 azılı domuzun peşindeydik ve avlamayı başardık" dediler. 

1 yorum yapılmış

  • Veysel TEZEL13 Eylül 2024 - 23:20
    Haralombi Çerkezoya gönderseydiniz paraya çevirirdiniz Yaban domuzunu istanbul'daki turistik restoranlar ve 5 yıldızlı otellerde alırdı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.