Bolu'da cemaatten kopmalar başladı

Bolu'da cemaatten kopmalar başladı
8 Aralık 2015

Bolu'nun tanınmış iş adamlarından ve Savcılar Marketler zincirinin sahibi Harun Savcı, cemaate yakın işadamlarının oluşturduğu Bolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Başkan yardımcılığı görevinde istifa ettiğini açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Harun Savcı adımın ve şirketimin herhangi bir camia ile anılması hakkındaki görüşlerini de kamuoyu ile paylaştı. Savcı açıklamasında, “ Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında (STK) şahsımın ve şirketimin konumunu gözden geçirmiş olup, kamuoyunda soru işareti oluşturan  STK’ lara teşekkür edip üyeliklerimizi sonlandırmış bulunuyoruz. Şahsım, şirketim ve çalışanlar olarak bu zamana kadar Bolumuza ve memleketimize hizmet etmek için çalıştık. İstihdam sağlama, yatırım yapma düşüncesi içerisinde bulunduk ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devlet büyüklerimizin bizlere göstermiş olduğu çizgide yolumuza tek devlet tek millet düşüncesiyle devam edip, ticari hayatımızı sürdüreceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyururum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.