Bolu'da cinayet

Bolu'da cinayet
15 Ekim 2021

Bolu’da, yol verme kavgası sebebiyle yaşanan kavgada bıçaklanan temizlik işçisi hayatını kaybetti.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Bahçelievler mahallesi Karanfil sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çöp toplama kamyonunda çalışan Turgay Kayaalp ile ticari taksiyle yolculuk yapan Mustafa Kemal Çota arasında yol verme tartışması çıktı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Kemal Çota yanında buluna bıçakla Kayaalp’i bıçakladı.

Aldığı bıçak darbesiyle temizlik işçisi kanlar içinde yerde kaldı. Kayaalp’in iş arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Turgay Kayaalp’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Temizlik işçisini bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Mustafa Kemal Çota’yı yakalamak için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri çalışma başlattı. Çota, kaçtığı otomobille D100 Karayolu üzerinde yakalandı.

Gözaltına alınan Çota, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Karakaya15 Ekim 2021 - 09:24
    Yazik gunahtir ya insan gayati bu kadar ucuz mu 2 dakika beklense ne olur yol verdin vermedin bicaga saril bir hayatı söndür sonen kaç hayat yetim kalan kac cocuk? Toplum komple bir ofke testinden gecmeli insanlar psikolojik anlamda pimi çekilmiş hazir bomba gibi Ucuyoruz ucuyoruz deniyorda ucmayi birakalim ayaklarimiz yere degsin
  • Muhammet Ali Kıvrak 15 Ekim 2021 - 09:49
    Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyorum. Yeri Nur Mekanı Cennet olsun.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.