Bolu'da kızlar tekme tokat kavga etti

3 Ekim 2023

Karaçayır Mahallesi’nde bulunan bir kafede kızlar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Tekme tokat birbirlerine giren kızları kafede oturan diğer müşteriler ayırmaya çalıştı.

Olay, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan bir kafede meydana geldi. Kafede oturan genç kızlar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, kızlar birbirlerine tekme tokat saldırdı. Kafe dışına taşan kavgaya erkek müşterilerin de karıştığı görüldü. Erkek bir müşterinin kavga sırasında bir kıza vurması kavgayı daha da alevlendirdi. Kavgaya karışan kızlardan biri aldığı darbe ile dengesini kaybederek kafe merdivenlerinden aşağıya düştü. Kafede bulunan müşteriler kavga eden kızların arasına girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Güçlükle sakinleştirilen kızlar daha sonra kafeden ayrıldı.

3 yorum yapılmış

  • 14 Bolu 3 Ekim 2023 - 10:32
    Rezil kız demeye şahit ister sanki bir anne bunlar ysa ev hanımı neyi paylaşamıyorlarsa ben olcam bir güzel nasıl döverdim. Ellerine saglık erkeklerin.
  • Tenekeci 4 Ekim 2023 - 09:34
    Azdılar azdılar gözlerine bir gözükecek varda inşallah şeriat olmaz
  • hasan24 Ekim 2023 - 08:18
    neden çıkmış kavga bilen varmı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.