BOLU'DA KORKUTAN ARTIŞ

Bolu’da COVID- 19 vakalarının son günlerde artması nedeniyle Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki koronavirüs yoğunluk haritası kırmızı renge boyandı. Geçtiğimiz aylarda düşük riski gösteren mavi renkte olan harita, Mart ayında kırmızı renge büründü.

BOLU'DA KORKUTAN ARTIŞ
29 Mart 2021

Korona virüs vakaları son günlerde artış gösterirken ilimizdeki  vaka artışı Sağlık Bakanlığı’nın ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına da yansıdı ve koronavirüs yoğunluk haritası kırmızıya büründü. Türkiye’de son 24 saatte 29.058 yeni hasta tespit edilirken toplam vaka sayısı 3.208.173'e  çıktı. Bolu gazetesinin aldığı bilgiye göre Son zamanlarda vaka artışının yaşandığı Bolu’da ortalama günlük 75'den fazla vakanın testinin Pozitif çıktığı öğrenildi. 

SIKI TEDBİRLER YOLDA!

Ülke genelinde ve Bolu'da malesef sağlık çalışanlarının yükü artarken hastaneye başvuran kişi sayısının artmasından sonra sıkı tedbirlerin geleceği öğrenildi. Bugün yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalar yapacak. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.