Bolu'da koronavirüs atlatanlar için poliklinik açıldı

Bolu'da koronavirüs atlatanlar için poliklinik açıldı
14 Temmuz 2021

Bolu AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve  Araştırma Hastanesi bünyesinde COVİD-19 SONRASI İZLEM POLİKLİNİĞİ açıldı.

Günümüzün salgın hastalığı olan Covid-19 çoğu hastada belirti göstermeden seyrederken Covid-19 atlatan bazı hastalarda Covid-19'a bağlı komplikasyonlar gelişebiliyor.

​Komplikasyonların gelişmesini mümkün olduğunca en aza indirgemek ve halkın sağlığını daha uzun yıllar koruyabilmek adına hekimlerce takip edilen hastaların muayenelerinin ve kontrollerinin yapılabilmesi amacıyla  Bolu AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve  Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Anabilim Dalına bağlı COVİD-19 SONRASI İZLEM POLİKLİNİĞİ açıldı.

Poliklinik randevulu hastalara da artık hizmet vermekte olup 182 ya da MHRS üzerinden randevu alınarak başvuru yapılabilmekte.

1 yorum yapılmış

  • Serap Coşkun15 Temmuz 2021 - 00:50
    Çok güzel bir hizmet. Çalışan hekimler de çok ilgililer. Covid atlatanların bölüm bölüm gezmeden tüm tetkikleri yapılıyor. Covid sonrası izlem süreçlerini aylık periyotlara bölerek süreklilik sağlanabiliyor. Kesinlikle atlatan biri varsa kontrolü elden bırakmamalı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.