Bolu'da Merih Demiral'ın Bozkurt işaretli heykeli dikildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Bozkurt" selamı vermesi sebebiyle UEFA’dan 2 maç ceza alan A Milli Futbolcu Merih Demiral’ın Bozkurt işaretli heykelini diktirdi.

4 Ekim 2024

Türkiye A Milli Futbol takımı, 2 Temmuz’da, 2024 Avrupa Şampiyonası’nda karşılaştığı Avusturya’yı 2-1 mağlup etti. Mücadelede iki gol atarak galibiyeti getiren ve maçın yıldızı olan Merih Demiral, gol sonrası “Bozkurt” işareti ile tribünleri selamladı.

Siyasi sembol kullandığı gerekçesiyle Merih Demiral’a UEFA tarafından 2 maç ceza verdi. Cezanın kamuoyuna duyurulması sonrası, Merih Demiral’ın heykelini kente dikeceğini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, heykeli Karaçayır Mahallesi’nde bulunan yeni kavşağa diktirdi.

Ünlü futbolcunun bozkurt selamı veren heykeli törenle açıldı.

4 yorum yapılmış

  • Köroğlu4 Ekim 2024 - 19:34
    Bozkurt simgesi hiçbir partinin, derneğin, ocağın simgesi değildir. Bu simge bütün Türk dünyasının ortaklaşa simgesidir. Atatürkümüzün sağlığı döneminde CHP bayrağında, Türk Tarih Kurumu vs. kurumlarda Bozkurt simgesi vardı. Mühim olan Atatürk zamanındaki ilkelere göre hareket etmektir.
  • emekli4 Ekim 2024 - 21:25
    boş işler. yazık bolu halkının paralarına...
  • Bozkurt4 Ekim 2024 - 22:56
    Bozkurt heykeşini kmek Tanju Özcanaz mı kalmış.İşi gücü gündeme gelmek şov yapmak.Bolunun kanaz l yolu baçta olmak üzere her yeri heykel ile doldu.
  • Gerekli5 Ekim 2024 - 09:16
    Platonik aşkım der Şevval Sam parkı açar, gider Melih Demiral parkı açar ben öyle uygun gördüm diye. Boluyu değil kendini sevmekten başka hiçbirşey yapmayan Tanju Özcan, Bolu yu değil sadece kendi ismini medyada duruymaktan başka bir derdi olmayan ne bir siyasi, insani misyona, ne belediyecilik yapacak bir vizyona sahip olmayan, sadece gündem siyasetini kendi oy potansiyeline çevirmeye çalışan maganizel popülist bir başkan maalesef.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.