Bolu'da sabah akşam trafik çilesi başladı

Okulların açılmasıyla birlikte Bolu'da trafik keşmekeşi başladı. Her sabah ve akşam okul önlerinde veliler ulaşım mücadalesi verirken, kavşaklarda ise trafik içler acısı bir halde.

18 Eylül 2024

Son yıllarda ilimizde artan araç sayısına karşın yolların dar olması, oto parkların yetersiz kalması trafik çilesini her geçen gün arttırıyor. Özellikle okulların açılmasıyla birlikte sabah akşam trafik işkencesine yaşanıyor.

Özellikle sabah saatlerinde çocuklarını okula bırakmak için yollarda savaş veren veliler uzun araç konvoyları oluşturuyor. Okula çocuğunu bırakabilmek için sabahın erken saatlerinde evinden çıkan veliler araçlarıyla okula ulaşmak için uzun süre mücadele ediyor. Okula ulaştıklarında ise çocuklarını araçtan indirebilmek ise ayrı bir mücadele gerektiriyor. Çünkü okul önlerinde ne park yeri bulmak mümkün değil.

Aynı mücadele okul çıkış saatlerindede yaşanıyor. Veliler bu kezde çocuklarını alabilmek için yoğun bir çaba içerisine giriyor. Özellikle kavşaklarda trafik tam keşmekeşe dönerken şehir içi trafiği her geçen gün artıyor. Çözümü noktasında ise şu ana kadar atılmış ciddi bir adım yok.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.