Bolu’da, trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

7 Eylül 2020

Bolu’da, D-100 Karayolu ve kent merkezinde meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıdı.

Bolu’da, Temmuz ayı içerisinde D-100 Karayolu ve kent merkezinde meydana gelen 3 farklı trafik kazası Kent Güvenlik Sistemi kameralarına yansıdı. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından yayınlanan kaza görüntülerinde sürücülerin kurallara uymayarak kazalara sebebiyet verdikleri görüldü.

D-100 Karayolu’nda tır ile cipin karıştığı trafik kazasında, seyir halindeyken yaya geçidinde yavaşlayan cipe arkadan gelen tırın çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Borazanlar mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda meydana gelen kazada ise minibüsün kavşaktan döndüğü sırada hızla gelen otomobilin minibüse çarptıktan sonra yön tabelalarına vurarak durabildiği görüldü.

2 yorum yapılmış

  • Arda7 Eylül 2020 - 19:57
    D-100 karayolu uzerindeki isiklarda eskisi gibi yesil isik yanip sönmedigi icin ve zart diye kirmiziya gectigi sürece daha cok boyle kazalar olur. Kirmizi isik ihlal sistemini koydular ceza kesebilmek icin yesil isik yanip sonmesini kaldirdilar. Insanin degeri yok kac saniye kaldigini gösteren isiklari sehiricinden söküp D100 e takin daha fazla kaza olmasin
  • Ali8 Eylül 2020 - 18:15
    Arda beyin dediği gibi gölköy sapağındaki ışıklara 2 defa ışık ihlal cezası yedim. Yeşilken pat sarı, pat kırmızı anında resim sen çizgi üzerinde al sana ceza. Nerdeyse günlük geçiyorum ordan artık tırstım yeşil kırmızı olsunda öyle bekleyim istiyorum. Arkadan biri gelip vurur diye de korkuyorum ceza mantığından başka birşey değil

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.