Bolu'da Ülkü Ocakları İl Başkanı değişti

Yaklaşık 3 buçuk yıldır Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan Başkan Cihan Özkalem'in yerine yine Ülkücü camia tarafından çok sevilen Sedat Tok atandı.

Bolu'da Ülkü Ocakları İl Başkanı değişti
21 Nisan 2024

3 buçuk yıl önce Ülkü Ocakları Genel Başkanı tarafından Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı olarak atanan Cihan Özkalem'in görev süresi sona erdi. Görev yaptığı süre boyunca özellikle gençlere yönelik yaptığı çalışmalar ve sosyal projelerle Bolu Ülkü Ocaklarını Türkiye genelinde tanıtan Cihan Özkalem mütevazi ve beyefendi yapısıyla Bolu'da vatandaşların taktirini topladı.

Özkalem'den boşalan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığına yine Ülkü Ocaklarının her kademesinde görev alan, camia tarafından çok sevilen Sedat Tok Ülkü Ocakları Genel Başkanı tarafından atandı. 

1 yorum yapılmış

  • Mustafa22 Nisan 2024 - 15:04
    Gıyabından bildiğim ve gördüğüm kadarıyla Cihan Bey, güç zehirlenmesi yaşamadan, ne oldum delisi olmadan efendiliğiyle, adamlığıyla üç yıldır herkese örnek oldu. İnşallah Sedat Beydende aynı performansı göreceğiz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.