BOLU'DA VAKA SAYISI HIZLA DÜŞÜYOR

...............................

BOLU'DA VAKA SAYISI HIZLA DÜŞÜYOR
20 Nisan 2020

Bolu'da sağlık camiasının özverili çalışması, alınan tedbirlere Bolu halkının büyük ölçüde hassasiyet göstermesi meyvelerini vermeye başladı.

Bolu Gazetesi'nin aldığı bilgilere göre daha düne kadar 105 pozitif vakanın olduğu ilimizde 25 vaka iyileşerek taburcu edildi ve sayı 80'e düştü. 

Negatife dönme oranlarının çok iyi olduğu ilimizde Cuma gününe kadar en az 35 civarında daha taburcu edileceği öğrenilirken ilimizde yoğun bakımda da hasta bulunmuyor.

Bu veriler ışığında test sayısının artmasına karşın yeni vakaların çıkmaması Bolu'da ivmenin düşüşe geçtiğini gösteriyor.

4 yorum yapılmış

  • Ayşe 20 Nisan 2020 - 23:48
    Valla bugun ki bolu pazarını gördükten sonra dahada, çıkar diye düşünüyorum çünkü insanlar hiç uymuyor sosyal mesafeye dip dibe, duruyorlar o, kadar uyarılara rağmen bide tavır alıp gidende oluyor çok üzücü
  • R.L21 Nisan 2020 - 10:59
    ayse sende oraya gitmişsin sanki
  • mehmet bora21 Nisan 2020 - 23:49
    ne izoleden bahsediyorsunuz bir kaç tanımış bilinen marketten ve lux pastene den alış veriş yapmaya gittik eşimle uyardık birde tavır yapıyorlar maskeler çene altına inmiş hem müşteri hem çalışan lar bolu bu kafayla gidersen virüsten zor kurtulur ama tabiki biraz kültür ve eğitim şart
  • Sadettin ercelik 21 Nisan 2020 - 21:10
    Boluda onlemler hat sayıda herkes kendi izole ediyor yalnız köylerde izole etmiyor 65 dışarıda 20 kironik de dışarıda

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.