BOLULU BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

BOLULU BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
26 Nisan 2020

Kütahya'da bir porselen fabrikasında Bilgisayar Mühendisi olarak görev yapan, Bolu'da herkesin çok sevdiği Volkan Türk geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Karamanlı mahallesi eşrafından Ziraat Bankası Bolu Şubesinden emekli Bekir ve Fatma  Türk'ün oğlu olan Volkan Türk bilgisayar mühendisliğini bitirdikten sonra Kütahya'da bir porselen fabrikasında çalışmaya başladı.

Bolu ile ilişkilerini koparmayan, sık sık Karamanlı mahallesinde yaşayan ailesini ziyarete gelen Volkan Türk motosiklet tutkusuyla biliniyordu.

Edinilen bilgiye göre, Volkan Türk dün arkadaşı Adil Bayram Tunç'un (40) kullandığı 43 EE 281 plakalı motosikletin kontrolden çıkarak bariyerlere çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Kütahya-Çavrarhisar karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yola savrulan sürücü Adil Bayram Tunç ile motosikletin arkasında oturan Volkan Türk'ün (43) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. 

Volkan Türk'ün cenazesi Bolu'da toprağa verilecek.

3 yorum yapılmış

  • Sami Aydın26 Nisan 2020 - 13:07
    Bekir bey başınız sağolsun size ve ailenize baş sağlığı diliyorum allah sabırlar versin
  • Mustafa ÖZŞAHİN.26 Nisan 2020 - 17:14
    ALLAH RAHMET EYLESIN.MEKANI CENNET OLSUN.BEKİR arkadaşıma başsağlığı ve sabır diliyorum.
  • Hüseyin delibaltaoğlu26 Nisan 2020 - 21:38
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.