BOLU'NUN KORONA HARİTASI

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulamasına güncelleme getirdi. Buna göre, kullanıcılar sadece yakın çevresindeki değil, diğer tüm illerdeki vaka yoğunluklarını da görebiliyor. İşte Bolu'muz dahil olmak üzere üzere birçok ilin yoğunluk haritası.

BOLU'NUN KORONA HARİTASI
2 Mayıs 2020

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızı Yeni Koronavirüsü (Covid-19) konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen mobil uygulamada güncelleme getirildi. Yeni güncelleme sonrasında Şehirlerde ve bölgelerde yoğunluk bilgisi verilmeye başlandı. İlimizde görülen vaka yoğunlukları mahalle mahalle verilen bu haritada durumun ciddiye alınmadığı malesef gözler önüne seriliyor. Yetkililerin önemle üstüne basa basa söylemlerine karşın vatandaşların maskesiz ve işleri olmaksızın cadde ve sokaklarda olması gelecek günleri de tehdit ediyor. Öte yandan Vali Ahmet Ümit gelecek günlerde bazı sıkı tedbirlerin gündeme alınacağının da sinyallerini verdi.

İŞTE BOLU MERKEZ DE VAKA HARİTASI

1 yorum yapılmış

  • Abidin melek 3 Mayıs 2020 - 05:12
    Gölyüzü mah çok hareketli dikkat edilmesi lazım

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.