Bolu'ya 17 hekim ataması yapıldı

Bolu'ya 17 hekim ataması yapıldı
22 Nisan 2021

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu'ya 17 hekim atamasının yapıldığını bildirdi.

Güner, yaptığı açıklamada, 3 Kasım 2002'de iktidara gelen partilerinin ülkede her alanda kalkınma hamlesi gerçekleştirerek, 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına uygun şekilde yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirtti.

Türkiye'nin sağlık alanında dünyanın gıptayla baktığı noktaya ulaştığını vurgulayan Güner, bu bağlamda Bolu'da da vatandaşlara iyi ve kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için çalışmaları yoğun şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

Kente 17 doktor ataması yapıldığı müjdesini paylaşan Suat Güner, "Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) atamasıyla ilimize beyin cerrahi, çocuk nöroloji, yoğun bakım ve göz branşında 4 uzman ile 13 pratisyen hekim olmak üzere toplamda 17 hekim ataması yapıldı. Bolu'muzda göreve başlayacak hekimlerimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu atamalarda emeği geçen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü'ye teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış

  • Vatandas22 Nisan 2021 - 15:17
    Cocuk kardiyoloji ve cocuk astma alarjı de gelse bizde Baska illerde surunmesek.
  • Vatandaş 22 Nisan 2021 - 15:34
    İl sağlık müdürü neden açıklamıyor. Bu konuyla ilgili açıklama partinin il başkanınamı düşermiş. Yanlış, yanlış,yanlış. Ucuz gösteriler bunlar. Biraz kaliteli olun.
  • Akp22 Nisan 2021 - 19:16
    Siz olmasanız gelmez zaten:)
  • Tenekeci 25 Nisan 2021 - 01:45
    Çocuk kardiyoloji yok bolu, muzda kaç yıldır çok önemli olan bir bölüm ama nerede öyle hayırlı bir hükümet birde çok büyük başarı, ymış gibi açıklamayı siyasi ayak yapıyor kurum başkanları yöneticileri dururken her şeyiniz gösteriş şatafat bravo harikasınız başarılarınızın devamını diliyor bu millet

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.