Borç batağı ne hale getirdi

Borç batağı ne hale getirdi
10 Mart 2016

Bolu’da polis ekiplerinin bir otomobile düzenlediği operasyonda 6 kilo esrar ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı. Market işletmecisi M.Ş.’nin 180 bin TL borcu olduğu ve bu borca kefil olan arkadaşı M.K. ile uyuşturucu taşıyarak borçlarının kapatmak istedikleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, TEM Otoyolu Çaydurt mevkinde 34 plakalı bir otomobili takibe alarak durdurdu. Narkotik köpeği ‘Sezar’ eşliğinde yapılan aramadan otomobilin gizli bölmelerine yerleştirilmiş 6 kilo eroin ele geçirildi. Operasyonda M.Ş. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alınırken eroinlere el konuldu. 180 BİN TL BORCU VE BU BORCA KEFİL OLAN ARKADAŞI M.K. Gözaltına alınan şahıslardan M.Ş.’nin market işletmeciliği yaptığı ve piyasaya olan 180 bin TL borcu ve bu borca kefil olan arkadaşı M.K. ile borçları ödeyemeyince doğu illerinden İstanbul’a uyuşturucu taşımacılığı yaparak piyasaya olan borçlarını kapatmak istedikleri ortaya çıktı. Ele geçirilen uyuşturucunun  piyasa değerinin 160 bin TL olduğu belirtildi. Şahılar suçlarını itiraf ederken, adliyeye sevk edildiler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.