Bu pozları Bolu'da verdi

Bu pozları Bolu'da verdi
12 Ocak 2021

Bir dönem popüler olan evlilik programlarıyla adını duyuran Naz Mila, Bolu'da ormanda çekilen yarı çıplak pozları sosyal medyaya damga vurdu.

Katıldığı izdivaç programlarıyla tanınan fenomen gelin adayı Naz Mila, zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

BOLU ORMANLARINDA YARI ÇIPLAK POZ VERDİ

İlk olarak adını "Evleneceksen Gel" programı ile duyuran Azerbaycanlı Naz Mila, cüretkar paylaşımlarına yenisini ekledi. Bolu'da ormanlık alanda iç çamaşırlarıyla çekilen fotoğraflarını paylaşan Naz Mila, yine dikkatleri üzerine çekti. Kalçasındaki öpücük izi dikkatlerden kaçmayan Naz Mila'ya çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

SEN NE BİÇİM ANNESİN

Öte yandan, bir ürün tanıtım videosu için iç çamaşırlarıyla poz veren Naz Mila'ya takipçileri "Sen nasıl annesin" diyerek tepki göstermişti. Mila için "Bu hareketler sana hiç yakışmıyor", "Giyindiğin zaman daha güzelsin" gibi yorumlar yapılmıştı.

2 yorum yapılmış

  • Ayşe12 Ocak 2021 - 15:40
    Cürretkar yada cesur denilmez ona hayasızce edepsizce denilir.
  • Scenır12 Ocak 2021 - 12:02
    Kadın tecrübeli nede olsa bütün pozisyon karı biliyor

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.