Bu resmen şerefsizlik

Bu resmen şerefsizlik
25 Ağustos 2017
Bolu’da sadece özel izinle balık tutulabilen Gölköy Barajı’na ağ atarak kaçak avlanan 3 kişi gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Bolu kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Gölköy Barajı’nda ağ atılarak balık tutulduğu ihbarı üzerine İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri gölde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede 3 kişinin şişme bot ve ağ atarak balık tuttuğu tespit edildi. Ekipler, durumu jandarmaya bildirdi. Göle gelen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri isimleri açıklanmayan 3 kişiyi gözaltına aldı. Balık tutmak için kullanılan ağ, şişme bot ve çeşitli malzemeler de toplanarak karakola götürüldü. Gölköy Barajı’nda 9 yıldan bu yana sportif sazan balığı yakalama turnuvaları yapılıyor. Barajda, balık, sadece yılın belirli günleri ve özel izinlerle tutulabiliyor.

1 yorum yapılmış

  • vatandaş25 Ağustos 2017 - 15:53
    bu tamamen şerefsizliktir allah belasını versin böyle katliyamcıların görüpte şikeyet edenleride olaya el koyan tüm memur arkadaşlarada teşekkürler

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.